Go Green Design

En blogg om hållbar design och hållbart mode

Hej och välkommen till Go Green Design!

På den här bloggen får du:

  • Inspiration till en mer medveten livsstil
  • Tips på hur du kan konsumera smartare
  • Tips på formgivare och företag som ligger i framkant när det gäller hållbar design och hållbar produktion
  • Kunskapen du behöver för att göra mer hållbara val i vardagen.

Du får dessutom träffa designers/konstnärer/konsthantverkare som skapar designobjekt genom kreativt återbruk och upcycling.

Jag som skriver

Jag som skriver heter Lotta Odelius och jag är själv formgivare. Jag gillar mitt jobb, men brinner för hållbarhet.

Med den här bloggen vill jag dela med mig av de kunskaper jag har om hållbar design och hållbart mode. När jag själv inte räcker till tar jag hjälp av experter som bidrar med sin proffskunskap. Tillsammans vill vi driva produktion och konsumtion i en mer hållbar riktning och göra framtiden till en bättre och ljusare plats!

Vad vill du läsa mer om?!

Ett av mina mål med bloggen är att inspirera dig till en mer hållbar livsstil. Därför vill jag veta vad du vill läsa mer om! Skicka ett mail till mail(at)lottaodelius(.)se och berätta!

/Lotta

***

Gå till BLOGGEN >>>

PS. Besök gärna min blogg www.pusselplaneten.se. Där får du tips och tricks som hjälper dig att vässa dina pusselskills. Du får dessutom inspiration, topplistor och förstås – massor av pussel! Och du, det fina med pussel är att det är både en sak och en upplevelse i sig. Plus att du kan använda det om och om igen. Kort sagt en perfekt hobby för oss som gillar återbruk!